ΠΡΟΦΙΛ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Ξεκινήσαμε ως ατομική επιχείρηση το 1974.
Λάβαμε την μορφή ανώνυμης εταιρίας το 1991 και ακολουθούμε συνεχή ανοδική πορεία, ενώ παραμένουμε εδώ και χρόνια μία από τις πιο δυναμικές αλλά και ελπιδοφόρες παρουσίες στο χώρο των τεχνικών έργων και κατασκευών.

Αυτό που διαρκώς αλλάζει είναι ότι αδιάκοπα αναπτύσσουμε την τεχνογνωσία μας, εξελίσσουμε την επιστημονική μας κατάρτιση, εξοπλιζόμαστε τεχνολογικά, αυξάνουμε τις εγκαταστάσεις μας, διευρύνουμε τον κύκλο εργασιών μας.

Αυτό που παραμένει σταθερό είναι το μεράκι, η προσωπική φροντίδα, η συνέπεια και η ποιότητα στην εργασία μας καθώς και η προσπάθεια να γινόμαστε ολοένα καλύτεροι, προσφέροντας πάντα τις υπηρεσίες που έχουν μάθει οι πελάτες μας να αναμένουν από εμάς.

Επειδή πλέον η υψηλή θέση μας στην αγορά συνεπάγεται μεγαλύτερη ευθύνη, εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και στον ανταγωνισμό.

Αθανάσιος Αλεξόπουλος
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Με την ευκαιρία αυτής της ενημέρωσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρώτα όσους τόσα χρόνια μας τιμούν με τη διαρκή εμπιστοσύνη τους και στη συνέχεια, να χαιρετήσουμε αυτούς που τώρα μας γνωρίζουν για πρώτη φορά.

TOP