ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ
& ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ (LPG)

Οι μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαιοειδών στην Ελλάδα (ΕΚΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, AVIN, CORAL) που λειτουργούν σύμφωνα με τις πιο απαιτητικούς κανόνες, έχουν ελέγξει και έχουν εγκρίνει την ποιότητα της δουλειάς μας και μας έχουν βαθμολογήσει με την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία τόσο σε επίπεδο κατασκευής όσο και στον νευραλγικό τομέα της ασφάλειας.

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία, διαπιστευμένους ηλεκτροσυγκολλητές και άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό προκειμένου να αντιμετωπίσει με απόλυτη επιτυχία οποιαδήποτε πρόκληση παρουσιαστεί. Έχουμε ανταποκριθεί σε πλήθος απαιτητικών και σύνθετων εγκαταστάσεων Υγραερίου όπως είναι η Εγκατάσταση εμφιάλωσης Υγραερίου της εταιρείας BP στην Πάτρα και στην Θεσσαλονίκη , οι εγκαταστάσεις της EKOLINA EKO στην περιοχή του Ασπρόπυργου.

Έχουμε κατασκευάσει πάνω από 40 νέα πρατήρια LPG μερικά εκ των οποίων είναι τα ακόλουθα: ΣΕΑ Ασπροπύργου (ΕΚΟ), ΣΕΑ Πολυκάστρου (ΕΚΟ), ΣΕΑ Παλλήνης (ΕΚΟ), ΣΕΑ Αρφανών(CORAL), Νίκας Πέτρου Ράλλη (BP), ΛΙΒΑΔΕΙΑ (ΕΚΟ), ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΕΚΟ), Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου (ΕΚΟ), Κόρινθος (AVIN|), Ασπρόπυργος (BP), Σχιστό (BP), Παράδρομος Ν.Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας (ΕΚΟ) και πλήθος ακόμα εγκαταστάσεων.

Η εταιρεία ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.Τ.Ε.Κ.Ε. δραστηριοποιείται από το 1995 στον χώρο του υγραερίου. Η μακρόχρονη και συνεπής παρουσία μας στον χώρο αποτελεί εχέγγυο για την άρτια και ασφαλή κατασκευή εγκαταστάσεων LPG, γεγονός που μας καθιστά αυτή τη στιγμή την πιο έμπειρη και ικανή εταιρεία κατασκευής στον συγκεκριμένο κλάδου.

Για όλα τα στάδια της κατασκευής ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ LPG η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποιητικό
ISO 9001:2008

ΣΕΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
Σύστημα υγραερίου AUTOGAS με δεξαμενή 18m3, πολυβάθμια αντλία και διπλό διανομέα. Ιδιαιτερότητα του πρατηρίου η μεγάλη απόσταση (80μ) της δεξαμενής καυσίμων από το διανομέα.

ΝΙΚΑΣ – ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Το πρατήριο υγρών καυσίμων μετατράπηκε σε μικτό τοποθετώντας 2 δεξαμενές 9m3 παραλληλισμένες καθώς και ένα διανομές. Η εταιρεία μας ήταν η πρώτη που υλοποίησε πρατήριο AUTOGAS με συνδεδεμένες δεξαμενές και αυτοματισμούς για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του συστήματος.

Ε.Ο.ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Κατασκευή πρατηρίου υγραερίου με δεξαμενή 9m3 και διπλό διανομέα. Ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου πρατηρίου είναι η κατασκευή στεγανού φατνίου από οπλισμένο σκυρόδεμα λόγω υψηλού υδροφόρου ορίζοντα.

ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ
Ανακατασκευή παλαιού πρατηρίου υγραερίου, συντήρησή του, επανέκδοση πιστοποιητικών και αναβάθμισή του σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις της κείμενης νομοθεσίας.

ΣΕΑ ΑΡΦΑΡΩΝ
Κατασκευή του πρατηριακού τμήματος του ΣΕΑ ΑΡΦΑΡΩΝ επί του αυτοκινητόδρομου ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, στην οποία συμπεριλαμβάνονταν η κατασκευή συστήματος AUTOGAS με δεξαμενή 18m3 και διπλό διανομέα.

ΚΑΤΣΑΡΟΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Κατασκευή πρατηρίου LPG με δεξαμενή 9m3 και διπλό διανομέα. Ιδιαιτερότητα αυτής της κατασκευής αφορούσε τη μετατροπή της υπάρχουσας νησίδας καυσίμου σε νησίδα για το διανομέα υγραερίου καθώς ο τύπος των πλαστικών σωλήνων υγρού καυσίμου έχει σταματήσει από την παραγωγή.

ΣΕΝΝΗΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Κατασκευή πρατηρίου LPG με δεξαμενή 18m3 και διπλό διανομέα καθώς και υποδομή για τοποθέτηση νέου διπλού διανομέα ο οποίος και εγκαταστάθηκε ένα χρόνο μετά την έναρξη του πρατηρίου.

ΞΥΛΟΥΡΗΣ-ΣΟΛΩΜΟΣ
Κατασκευή πρατηρίου LPG με 2 δεξαμενές 9m3 συνδεδεμένες, διπλό διανομέα και μεταλλικό στέγαστρο.

ΝΤΑΣΗΣ-ΟΡΩΠΟΣ
Κατασκευή συμβατικού πρατηρίου LPG με δεξαμενή 9m3 και διπλό διανομέα.

TOP