ΚΤΙΡΙΑΚΑ
ΕΡΓΑ

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • Τριώροφη μονοκατοικία - Χαϊδάρι
  • Τριώροφη μονοκατοικία - Χαϊδάρι
  • Τριώροφη μονοκατοικία - Χαϊδάρι
  • Τριώροφη μονοκατοικία - Χαϊδάρι
  • Τριώροφη μονοκατοικία - Χαϊδάρι
  • Κατοικία - Δάφνη
  • Εσωτερικό κατοικίας
  • Εσωτερικό κατοικίας

Οι αυξημένες απαιτήσεις στους χώρους στους οποίους έχουμε δραστηριοποιηθεί για χρόνια, δεν μας εμπόδισαν να ασχοληθούμε με περίσσια ευαισθησία στην κατασκευή κατοικιών.

Με έργα πραγματικής ποιότητας και υψηλής αισθητικής, αντιμετωπίζουμε τον όρο κατοίκηση ως φορέα ευζωίας και κάλυψης των αναγκών που σε κάθε περίπτωση καλούμαστε να καλύψουμε.

ΤΡΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ
Το τριώροφο κτίριο διαμερισμάτων έχει κτιστεί, σε ένα γωνιακό οικόπεδο, πάνω σε ένα τρίστρατο δρόμων. Στόχος ήταν να αξιοποιηθεί όση περισσότερη η επιφάνεια προς κατοίκιση είναι δυνατή αλλά συγχρόνως να διαμορφωθεί ένα κτίριο ανοικτό προς τον κοινόχρηστο χώρο. Οι δυο κύριοι όγκοι χωρίζονται από τον όγκο του κοινόχρηστου κλιμακοστασίου ώστε να διασπάται η επιμήκης όψη και να συνδιαλέγεται με τη μικρότερη κλίμακα των γειτονικών κτιρίων. Η έντονη γωνία μαλακώνει με τη δημιουργία των καμπύλων εξωστών, οι οποίοι επενδύονται με λαμαρίνα χρωματισμένη σε ζεστούς, σκούρους, τόνους. Στο κτίριο γίνεται έντονη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών και συνδυασμός χρήσης σύγχρονων υλικών.

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ
Σε ένα οικόπεδο με έντονη κλίση, μεταξύ πόλης και βουνού, διαμορφώνεται το κτίριο επιφάνειας 350μ2 με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που περιλαμβάνει δυο ανεξάρτητες κατοικίες.
Η κυρίως κατοικία αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα ενώ η δεύτερη και μικρότερη κατοικία βρίσκεται στον β όροφο.
Κύριο χαρακτηριστικό της ογκοπλασίας είναι η σύνδεση με τους γειτονικούς χώρους πρασίνου μέσω των ημιυπαιθρίων του κτιρίου καθώς και η εξασφάλιση του μεσημβρινού προσανατολισμού και της θέας.
Έντονη είναι χρήση των φυσικών υλικών ξύλο, πέτρα, μάρμαρο σε αρμονικούς συνδυασμούς τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Μορφολογικά, η διαμόρφωση των όψεων παραπέμπει στις λιθοδομές της κοντινής Μονής Δαφνίου.

TOP