ΚΤΙΡΙΑΚΑ
ΕΡΓΑ

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΤΗΡΙΩΝ
  • Επενδύσεις Κτηρίων
  • Επενδύσεις Κτηρίων
  • Επενδύσεις Κτηρίων
  • Επενδύσεις Κτηρίων
  • Επενδύσεις Κτηρίων
  • Επενδύσεις Κτηρίων
  • Επενδύσεις Κτηρίων
  • Επενδύσεις Κτηρίων

ΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΦΥΛΛΩΝ
Η χρήση των σύνθετων πάνελς για την επένδυση των κτιρίων απαιτεί την μορφοποίηση των πάνελς σε κουτιά, γνωστά ως κασέτες. Η διαδικασία κατασκευής των κασετών περιλαμβάνει το καλιμπράρισμα, την χάραξη, την αποκοπή των γωνιών, την αναδίπλωση και την συνένωση. Ενδεικτικές διαστάσεις κοπής και χάραξης.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΣ ETALBOND
Κατασκευάζεται η φέρουσα υπό κατασκευή (κάνναβος) από στρατζαριστό γαλβανιζέ με την βοήθεια κατάλληλων εξαρτημάτων. Στον φορέα εφαρμόζεται το προφίλ αλουμινίου Ω με βίδες ή πριτσίνια. Η στήριξη των κασετών etalbond γίνεται με βίδες ή πριτσίνια επάνω στο προφίλ αλουμινίου Ω (πάχους 3mm).

Η ΑΤΕΚΕ αναλαμβάνει την μελέτη και κάλυψη κτιρίων με πανελ σύνθετων προφιλ αλουμινίου.

ΠΑΝΕΛΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Τα πάνελς των σύνθετων προφίλ αλουμινίου για τις επενδύσεις των όψεων σε κτίρια, πρατήρια και καταστήματα είναι της εταιρείας ΕΤΕΜ και τύπου Εtalbond. Το Εtalbond είναι σύνθετο υλικό τύπου Σαντουίτς (sandwich-type) που αποτελείται από πυρήνα μη τοξικού πολυαιθυλενίου, συγκολλημένου άρρηκτα μεταξύ δύο φύλλων αλουμινίου (όψη και υπόβαθρο). Το επιλεγμένο πάχος του etalbond είναι 4mm και η όψη του χρώματος SILVER 9006.

ΣΕΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ
Η εταιρεία μας τον Φεβρουάριο του 2009 άρχισε την κατασκευή του πρατηριακού τμήματος του έργου στα ΣΕΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ στην Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ στη ΛΑΡΙΣΑ. Το έργο είχε μεταλλικά κτίρια τα οποία επενδύθηκαν βάσει της μελέτης εφαρμογής με σκοπό την βέλτιστη εικόνα του πρατηριακού συγκροτήματος.
Οι εργασίες επενδύσεων ολοκληρώθηκαν σε λιγότερο από 5 ημέρες.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ EUROBANK OPEN 24 ΤΡΙΠΟΛΗ
Η εταιρεία μας έχει κατασκευάσει υποκαταστήματα τύπου open24 της τράπεζας EUROBANK σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος. Η εικόνα του καταστήματος στην Τρίπολη αναμορφώθηκε πλήρως και εκσυγχρονίστηκε αποτελώντας – δημιουργώντας ένα πολύ ελκυστικό χώρο προς το κοινό.

ΜΑΚΡΑΙΩΝ ΦΙΛΟΛΑΟΥ
Η εταιρεία μας ανέλαβε τη μελέτη και κάλυψη του κτιρίου του πρατηρίου, του λιπαντηρίου και του πλυντηρίου με etalbond δίνοντας έτσι μια σύγχρονη εικόνα στο πρατήριο.

TOP