Ο ΟΜΙΛΟΣ

PERIECO

Η Perieco ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2011, ως νέα εταιρεία του ομίλου της κατασκευαστικής εταιρείας Α.Τ.Ε.Κ.Ε. η οποία δραστηριοποιείται από το 1974 στο χώρο των πετρελαιοειδών ως βασικός συνεργάτης των μεγαλύτερων εταιρειών (ΕΚΟ, BP, AVIN, SHELL, CYCLON, ΕΤΕΚΑ κ.α.). Οι αυξημένες απαιτήσεις των πελατών της για τη σωστή και αποτελεσματική διαχείριση των αποβλήτων των πρατηρίων καυσίμων και των εγκαταστάσεων τους, ώθησε στη δημιουργία μιας νέας εταιρείας η οποία με εφόδιο την πολυετή εμπειρία της ΑΤΕΚΕ, να μπορεί να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στον ιδιαίτερο χώρο των Επικινδύνων Αποβλήτων.

Η εταιρεία PERIECO ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΕ, Περιβαλλοντική Διαχείριση Αποβλήτων είναι νόμιμα αδειοδοτημένη από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, για τη Συλλογή & Μεταφορά Επικινδύνων Αποβλήτων σε πανελλαδικό επίπεδο (αριθμός Μητρώου ΥΠΕΚΑ 0053).

Ακολουθώντας πιστά τις οικολογικές απαιτήσεις της εποχής για προστασία του περιβάλλοντος και σύμφωνη με τα ισχύοντα εθνικά και ευρωπαϊκά νομοθετικά πλαίσια, παρέχει άρτιες, ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες στο χώρο της Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Συλλογής και Μεταφοράς των Επικίνδυνων Αποβλήτων.

Η PERIECO διαθέτοντας ένα άρτια οργανωμένο σύστημα διαχείρισης και ελέγχου των πελατών της είναι σε θέση να προσφέρει σε κάθε εταιρεία – βιομηχανία – ιδιώτη ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού των προαναφερθέντων παρέχοντας μια οικονομική και περιβαλλοντικά φιλική λύση του προβλήματός. Ο κύκλος των παρεχομένων υπηρεσιών ολοκληρώνεται με την παροχή νόμιμης βεβαίωσης για τη σύννομη και ορθή διαχείριση των συλλεχθέντων αποβλήτων, η οποία θα είναι κατάλληλη για κάθε χρήση τόσο σε επίπεδο Τοπικών, όσο και Εθνικών και Κοινοτικών Αρχών.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Perieco

TOP